2/02/2010

Your mind is just like mine, all filled up with things benign

Tää blogi tosiaan tekee mut hulluks, päivitykset kusee enkä saa ulkoasustakaan omannäköistä. Nyt viiden tunnin ja kolmen täysin erilaisen muokkauksen jälkeen tyydyin tähän. Äää tässähän menee henki ja elämä.


Olisin halunnu jo eilen hihkuttaa saippuakauppiaspäivää! 01.02.2010, kääntäkääpä se ympäri! Tänään sitten huomasin että dääm, olis pitäny tehä jotain kivaa sinä päivänä. Mutta niinhän mä teinkin:

Ensin käytiin Nonnan ja Norbertin kanssa mäkkipossuilemassa ja sen jälkeen kiersin vielä kauppoja (pitää ostaa joku paita/mekko koulun konserttiin!!).

Käytiin luistelemassa Heidin, Verttenin, Mintun, Marian, Marian ja Piian kanssa. Ei kukaan meidän porukasta koskaan käy luistelemassa, ni oli kyllä kiva luistella joskus vapaa-ajallakin. Luistelin jo viidennellä luokalla pieneks jääneillä 39:n luistimilla ilman pahempia tuskia, saatiin murskavoitto Samulia vastaan jääkiekossa ja syötiin Marian tuomia fanipaloja ja juotiin Verttenin kaakaot. Haa, vihdoinkin mulla elämä!

Illalla katottiin kotona vielä Paluu tulevaisuuteen jonka loppu oli niin piinaava että meinas jäädä näkemättä ::D


Ja se oli eilinen se. Tänään koulussa oli kykyjenpäivä ja siellä yleisössä sai kyllä vuorotellen lollata ja itkeä. Maailman säälittävin ja odotetuin tanssiesitys oli kyllä jotain niin... niin... jotain. Ja itkut meinas päästä Jos sä tahdot niin -dueton ja mamujen We are the childrenin aikana. Kyllä te ootte kylmiä te jotka pystyitte pidättelemään, hävetkää!


O-ou, torstaina koulun konsertti ja luvassa bassofailurea koko rahan edestä. Ilosesti kyllä tullu luvallisia poissaoloja muilta tunneilta, huomennakin menee... maantietoko taas?? *vahingoniloista naurua*



Mutta ei tässä nyt enää mitään, lupaan laittaa hiukan kuviakin seuraaviin postauksiin, se on mulla vaan yleensä joko tai, katotaan nyt. Moikkamoi!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aij sultaki o alkanut men tää blogi-into, multa mennyt jo monta kertaa 8)
-elaine-