10/16/2009

It's all for show, so please bake me cookies

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tosiaan, eilen kävin shoppailemassa. Kävi vaan niin että lompakko oli autossa joka oli lappajärvellä. Etin varmaan tunnin että löysin jonkun 12e jonka nappasin lainaks. Jossain vaiheessa shoppailua törmäsin kuitenkin lappajärveltä tulevaan pappaan ja sain lompakkoni.

Ostin siis vaan helmikorvakorut ja raitapaidan. Kyllä siinä päälle kakskymppiä kuitenkin meni. Löysin kans parhaimman meikkivoiteen ikinä, mun pitää vaan löytää se halvemmalla jostain. Kuka hullu maksaa meikkivoiteesta 18e? Tähän asti en oo maksanu niistä mitään.


Hamstrasin muuten taas kaupasta niitä
näytepakkauksia. Mulla on varmaan maailman suurin kokoelma niitä, kuvaan ne teille vaikka huomiseks.

Meinasin muuten kadottaa lompakkoni! Tai siis kadotin sen. Se putos taskusta ja huomasin sen vasta melkeen kotona. Poljin nopsannopsaa takasin ja sitten vastaan tuli joku random mies jolla oli se. Ja se oli just soittamassa poliisiasemalle. Sain lompsan takas ja juteltiinkin nopsaa. Kiittelin varmaan tuhannesti, olis varmaan voinu tarjota löytöpalkkiota. Harmi kun ei tullu aikasemmin mieleen.

Vasta illalla tarkistin ettei mitään
oltu viety. Ei oltu, pankkikortit ja rahat vielä tallessa.


Ei vitsi oon kupakas (sisäpiiri).

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Kivoja ostoksia, missä kävit? :D

Uuu, hyvä tuuri kävi lompakon kanssa!

Mona ja Iina kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissamme :)

Taija kirjoitti...

Oi vähä nätti paita! :o ja kiitos onesta erityismerkinnästä sun blogissa! :D Ja uskomaton säkä lompsan suhteen.. se on taas niin tota sun tuuria.